Casual sunday

Hej på er!
Har tagit det väldigt lugnt idag som vanligt! Har just gjort en stor kopp chailatte och tänkte sätta mig ner och skriva lite. Veckorna går faktiskt förvånande fort, så fortsätter det såhär är vi väl vid jul snart! Dagarna är dock väldigt gråa och tråkiga vilket påverkar mig negativt, men färgerna på träden gör det hela lite bättre.
 
Har haft en rätt vanlig vecka, tränat lite och fått dagarna att rulla. 
I tisdags kände jag att frukosten skulle bli roligare än dom jag gjort förr, så jag googlade upp lite grejer, tog på mig löparskorna och sprang ner till ica för att köpa några lite lyxigare frukostdetaljer. En riktig favorit var att stoppa lite mynta i smoothien, ger en väldigt fräsch smak och inte riktigt lika sött! Igår tvingade jag lukas laga mat med mig, ingen av oss är speciellt erfaren men jag tyckte det vart riktigt gott faktiskt! Sen såg jag att Dear John gick på femman så det var obligatoriskt hihi! 
 
Nu börjas också snacket om gymnasiet, och mina tankar går bara runtrunt utan mycket resultat. Känner att beslutet ligger långt bort just nu, men nån gång måste det ju bestämmas. Det svåraste känns som beslutet mellan en stabil linje eller en rolig linje, men det blir säkert bra i slutändan!
s
 
0 kommentarer