Svar!

Anonym Om:
Hej Klara! 
Hittade din blogg här i internetvärlden och läst typ alla dina inlägg. Jag har föstått att du är tillsamans med Lukas och ni verkar så himla gulliga tillsammans. Skulle du inte kunna göra ett inlägg när du skriver om hur ni träffades och hur ni blev kära, vad det har lett till och vad ni gjort tillsamans? Det vore så himla kul att veta!
 

Hallåhallå, och tack så mycket! Jo visst kan jag det! 
Första gången vi träffades var då vi konfrimerade oss tillsammans. Det började väl med att jag tyckte han såg bra ut och ville lära känna honom, vilket faktiskt tog ett tag! Det var några små läger och sedan ett långt tvåveckorsläger, och det var då vi började lära känna varandra påriktigt. När vi väl började vara med varandra klickade vi bra direkt och där började väl känslorna komma in i bilden. Det kändes som rätt ända från början! Det hände i slutet på lägret och jag vart väldigt orolig att vi inte skulle hålla kontakten efteråt men det var ömsesidigt så det vart inte så som tur är! 
 
Efteråt fortsatte vi vara med varandra och det har lett till där vi är idag. Vi insåg alltså att vi ville vara tillsammans även utanför lägret. Så vi är med varandra iprincip så ofta vi kan, vilket brukar bli två, tre gånger i veckan. Vi bor en bit ifrån varandra vilket kan göra det svårt ibland men så farligt har det inte varit! Vad vi gjort tillsammans? Jadu, i somras var vi på trästocks, matfesten och sådär, annars har vi väl inte gjort något jättespektakulärt haha! Min julklapp till honom var att vi skulle och bowla så det gjorde vi faktiskt igår! Och framöver ska vi spendera nyårs tillsammans.
 
Sammanfattningsvis kan man säga att jag blev kär i honom för han är min bästa vän och min kärlek på samma gång, och det har varit svårt för mig att hitta innan. Blir jag väl bekväm med en kille så slår det över till vänskap i min hjärna. Men nu har jag hittat båda delarna och jag kunde inte vara lyckligare♥
 
Hoppas du fick svar på alla dina frågor, annars får du gärna ställa fler!
0 kommentarer